Abbasgöl İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerini kendilerine güvenen sistemli düşünebilen girişimci,çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen ilgi alanlarını ve kişisel özelliklerinin ortaya çıkmasını sağlamak meslekleri tanıtmak ve seçeceği mesleğe uygun okul ve kurumlara yöneltmek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda: Atatürk ilke ve inkılâplarını özümseyen, Milli ve evrensel kültür değerlerini geliştiren ve saygı duyan, kendilerine, ailelerine,topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan başkaları ile iyi ilişkiler kuran,planlı çalışma alışkanlığına sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza ait öğretmen servisi yoktur.özel araçlarla gidiş geliş yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuza ait iki adet lojman vardır lojmanlar soba ile isinmaktadir.

Telefon - 04763112011

WEB - https://tuzlucaabbasgolio.meb.k12.tr

Adres - Abbasgöl Köyü Tuzluca/IĞDIR

Öğretim Şekli :Normal eğitim verilmekte olup müstakil okuldur.

Yerleşim Yeri - Köyümüz yayla köyü 1000 e yakın nüfusu vardır. büyük bir köydür. kış ayları uzun geçmekte bahar ayları ise yeşil ve çiçekler içinde geçmektedir.

Adres - Abbasgöl Köyü Tuzluca/IĞDIR

Ulaşım Okulumuza özel araclarla gidiş geliş yapılmaktadır. Hergun köyden sabah köy servisi inmekte öğleden sonra köye dönmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz ilçeye 33 km İl´e ise 65 km dir.